T3 in Andorra

Voor het eerst dit seizoen werd het Aravell Golf Open by Credit Andorra gespeeld op de Alps Tour.

Het toernooi, 16-18 juni, was voor alle deelnemers op de Alps Tour nieuw op de agenda.


Op dit moment zit ik in een goeie flow en dat komt tot uiting in de baan. Ik kan dan ook zeggen dat ik blij ben met het resultaat van afgelopen week. Met een T3 notering maak ik een mooie sprong in de Order of Merit.


Stil zitten kunnen wij niet want het volgende toernooi dient zich alweer aan. De "W" zit in het vat dus daar gaan we dan ook voor. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ik er een mooie week van ga maken op het Alps de Andalucia wat wordt gespeeld van 23 - 25 juni.

https://alpstourgolf.com/#/tournament/ANDA/2022


Scores Aravell Golf Open 2022Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten