"Golfdag Vice van Veen" gaat niet door

Helaas moet ik melden dat de geplande Goldag op maandag 5 oktober 2020 geen doorgang kan vinden. Door de aangescherpte richtlijnen van het RIVM i.v.m. Corona kan en mag het clubhuis op de Goyer Golf & Country Club niet open. We mogen wel spelen alleen worden we geacht om na het spelen naar huis te gaan en dan schiet het evenement zijn doel voorbij.


Wij zullen de geplande golfdag dan ook verplaatsen naar het voorjaar van 2021. Wij hopen dan dat alles rondom de Corona in een rustiger vaarwater is en dat wij alsnog een mooi evenement kunnen neerzetten bij de Goyer Golf & Country Club.


Het spijt mij u niet anders te kunnen meedelen. Mocht u nog vragen hebben schroom niet om mij een berichtje te sturen.


Ik wil in ieder geval via deze weg iedereen bedanken voor alle support die ik tot nu toe heb mogen ontvangen en krijgen. Dankzij uw support kan ik mijn droom als playing pro waarmaken.

Ik heb nog (steeds) een lange weg te gaan en ik hoop dan ook dat u mij zult blijven supporten op mijn weg naar het hoogste niveau in de Golfsport.


Voor vragen kunt u mij mailen: info@vincevanveen.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square