Nieuwe putter

Op dit moment ben ik volop in training met het Nederlands Team in Portugal.

Van 26 februari 2018 speel ik op het Spaans Amateur in La Manga. Alle informatie omtrent dit toernooi zal terug te vinden zijn op de website van de Spaanse Golf Federatie. http://www.rfegolf.es/CompetenciaPaginas/CompetitionMicrosite.aspx?CompId=12104

Op het Spaans Amateur speel je zowel in Team verband om de Nations Cup alsmede individueel. Ik hoop dan ook dat we als Team het goede resultaat van afgelopen Januari kunnen voortzetten. Individueel hoop ik een goed toernooi te spelen en in het klassement in de top 10 te kunnen eindigen. Om dit te kunnen realiseren heb ik een nieuwe putter aangeschaft welke mij moet helpen mijn scores te verbeteren.

Uiteraard zal ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden via mijn Facebookpagina.

Uitgelichte berichten